Zicht op de binnenplaats van Hoogerwaard. De afbouw is in volle gang.
Zicht op de binnenplaats van Hoogerwaard. De afbouw is in volle gang. Foto: TanteLouise / Tonny Presser

Nieuw verpleeghuis open voor publiek

Algemeen

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 17 juni is het de Dag van de Bouw. Dan stellen bouwgroep De Nijs-Soffers en tanteLouise het nieuwe verpleeghuis Hoogerwaard in Hoogerheide open voor publiek. Op deze zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is de bouwplaats opengesteld voor iedereen die het gebouw van binnen wil bekijken. 

Het betreft een vrije inloop. De mensen kunnen tussen de openstellingstijden komen wanneer het hen uitkomt. Bezoekers kunnen een route lopen door een deel van het gebouw met uitleg over het gebouw en de appartementen. Deze route loopt over de begane grond en is rolstoeltoegankelijk. Bezoekers kunnen daarna genieten van koffie of thee met wat lekkers en zijn er impressies van het toekomstige interieur en informatie over onder meer (vrijwilligers)werk bij tanteLouise.

Informatie

De ingang bevindt zich aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op www.tantelouise.nl/agenda/dag-van-de-bouw. Goed om te weten: ‘s middags is de bouwplaats ook open, maar dan alléén voor toekomstige bewoners en hun mantelzorgers. In de middag is er dus geen vrije inloop.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief