Mooie, gezellige en sportieve Familiedag
Mooie, gezellige en sportieve Familiedag Foto: M den Ouden

Leden de Zilvermeeuw houden gezellige leden- en familiedag

Algemeen

WOENSDRECHT - Het einde van het 25-jarig jubileumjaar van de Zilvermeeuw komt in zicht. Er wordt alweer 2 weken getraind en vanaf eind september komen de wedstrijden er weer aan. Dus voor die tijd vond voor alle leden en hun familie een leuke en actieve dag plaats. De keuze was gevallen op Kanoa Outdoor Events aan het Veerse Meer. 

Water en De Zilvermeeuw, dat hoort bij elkaar. Maar ook op het droge kunnen de Zilvermeeuwen hun mannetje staan. Als 1e activiteit stond het Klimbos op het programma. Gedurende tweeënhalf uur kon er worden geklommen op diverse hoogtes tussen de bomen en steeds werd een nieuwe uitdaging aangegaan. De tijd vloog voorbij en voor de jongelui kon het niet lang genoeg duren. Het tweede deel vond plaats op en soms ook in het water. In verschillende kano’s werd een route gevaren, zowel 1, 2 als 3- persoons. Dat niet iedereen weer droog aan de kant kwam, was wel te verwachten. Op het eind van de dag stond een goed verzorgde barbecue klaar. Dat smaakte opperbest na al die activiteiten. En ’s avonds op weg naar huis bleek dat de weergoden de leden gunstig gezind waren geweest. Eenmaal in de auto gingen de hemelsluizen open, dus de leden kunnen terugkijken op een mooie en gezellige club- en familiedag.
Voor meer informatie: zwem@zvdezilvermeeuw.nl [n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief