Finn, Thimo , Evan en Cobi namen deel aan Table Stars .
Finn, Thimo , Evan en Cobi namen deel aan Table Stars . Foto: Adrienne Suijkerbuijk

Jeugd Hotak’68 doet lekker mee in Table Stars Duo Competitie

Algemeen

HOOGERHEIDE - Afgelopen zondag werd de 3e ronde van de Table Stars Duo Competitie gespeeld. Namens Hotak’68 speelden Finn d’Hondt, Thimo van Oers, Evan Konings en Cobi Jansen bij Vice Versa’51 in Oudenbosch. 

Finn en Thimo speelden tegen Jasper en Ravi van ODT. Net als in de competitie was het een leuke strijd. De Hotakkers wonnen met 3-2. Finn kwam 2 keer tot winst, Thimo 1 keer. Evan Konings en Cobi Jansen speelden voor de eerste keer mee. Beiden spelen nog niet zo heel lang, maar durfden het aan om mee te doen. Ze speelden tegen Sam en Fabe van Vice Versa’51. Evan en Cobi debuteerden beiden met een mooie overwinning. Knap gedaan Evan en Cobi! Zondag 10 december wordt de finale gespeeld bij Hotak’68 in MFC Kloosterhof. Toeschouwers zijn van harte welkom!

Senioren                                                                                      

Ook bij de Senioren werd er in de competitie gespeeld. Hotak 1 ging kopje onder tegen koploper TAVERBO 3 uit Boxtel, 9-1. Ondanks deze forse nederlaag handhaven ze zich in de middenmoot in de Hoofdklasse A. Gert Gosselink redde de eer door een partij naar zich toe te trekken. In de 2e Klasse A speelde Hotak 2 knap gelijk tegen TTC Middelburg 3, 5-5. Zowel Youri Aarden en Peter van Oevelen wonnen twee enkelspelen en samen het dubbel. Met een 4-6 overwinning tegen het 1e team van Vice Versa’5 1 uit Den Bosch blijft Hotak 3 als tweede geklasseerd staan in de 3e Klasse B met een achterstand van 9 punten op koploper TT Goes 1. Linley Steenbak was wederom goed op dreef: drie overwinningen in het enkelspel en samen met Roland van den Heuvel ook nog goed voor winst in het dubbel. Diezelfde Roland voegde daar nog 2 punten aan toe. Voor Hotak 4 is het doek bijna gevallen in de strijd om de degradatie in de 4e Klasse C. Na de oorwassing van 9-1 tegen Smask’76 4 uit Sint Annaland bedraagt de achterstand op de voorlaatste plaats 5 punten. Alleen een wonder kan het 4e nog redden. Kees Overbeeke won 1 partij. Hotak 5 had een drukke week. Eerst was er op dinsdag een uitwedstrijd naar Made waar tegenstander Die Meede 3 duidelijk een maatje te groot was, 10-0 nederlaag. 3 dagen later was ODT 6 uit Roosendaal de tegenstander. In Roosendaal werd er een mooie 3-7 overwinning geboekt. Ruud Seegers won driemaal en samen met partner Alfons Govers werd het dubbel ook nog gewonnen. De overige drie punten kwamen op naam van Alfons Govers (2) en Mark Alberti. In de 7e Klasse B kreeg Hotak 6 te maken met koploper Het Markiezaat 13. De Bergenaren waren in eigen huis met 8-2 de meerdere. Joey Belloni won keurig een enkelspel en samen met Jantine Burgers-Schoonen ook nog het dubbel.

Jeugd

Het 1e jeugdteam moest het opnemen tegen Tanaka 3 uit Etten Leur. Met een prima 2-8 winst konden ze tevreden terug keren naar Hoogerheide. Tom van Oers en Finn D’Hondt waren in zeer goede doen. Beide spelers wonnen al hun drie enkelspelen. Ook het dubbel was een prooi voor Tom van Oers, samen met broerlief Thimo. Het 8e punt kwam op naam van Iris Wilms die keurig weer een partij wist te winnen.

Interesse om te komen tafeltennissen? Kijk dan op www.hotak68.nl of mail naar hotak68@ziggo.nl.[n]Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief