Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Harmonie Aurora viert opnieuw Kerst in de Fabriek

Algemeen

WOENSDRECHT - Na het grote succes van vorig jaar viert Harmonie Aurora Woensdrecht ook dit jaar Kerst in de fabriek van Palletbedrijf Van der Pol, ingang aan de Rijzendeweg in Woensdrecht. De datum is uiteraard weer op 24 december, de fabriek gaat om 19.00 uur open en het concert begint om 19.30 uur.

De harmonie zal een mooi concert verzorgen met niet alleen Kerstmuziek, maar ook enkele stukken waaruit een Kerstgedachte spreekt. De leerlingen spelen ook weer enkele stukjes mee. Harmonie Aurora speelt onder leiding van dirigent Wilfred Werkman. Daarnaast verleent zangeres en theatermaker Marie Christien haar medewerking aan deze muzikale kerstavond. 

Kaarten kosten 5 euro per stuk. Let op! Kaarten zijn ALLEEN in de voorverkoop aan te schaffen. Aan de zaal worden GEEN kaarten meer verkocht. De voorverkoop start op zaterdag 9 december van 11.00 tot 12.30 uur bij Café Steffie’s in de Dorpsstraat, Woensdrecht en vanaf maandag 11 december bij de kleine Jumbo in ‘t Blickvelt in Woensdrecht. Wees er snel bij, want vorig jaar waren de kaarten erg snel uitverkocht!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief