Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Tijd voor Kerstmarkten in Huijbergen

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

HUIJBERGEN - De tijd van Kerstbomen en -decoratie is echt aangebroken. Ook de Kerstmarkt hoort daarbij en in de gemeente Woensdrecht waren er dit weekend diverse kerstmarkten te vinden. In Huijbergen waren er zelfs twee, eentje op zaterdag bij het Thomashuis en eentje een dag later, in MFC De Kloek.

Om in Kerstsfeer te komen kon je dus al op zaterdag 9 december bij het Thomashuis terecht. Daar hield het Thomashuis een Adventsmarkt aan de Staartsestraat 16a. Tijdens de Adventmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur stonden er leuke kraampjes met handgemaakte cadeautjes en streekproducten. Ook was er live-muziek en kon je warme chocolademelk en glühwein met wat lekkers nuttigen. Wie een bestelling had gedaan, kon ook de bestelde verse erwtensoep na betaling meenemen naar huis.

Op zondag 10 december werd in MFC De Kloek in Huijbergen bovendien de kerstmarkt van Hover gehouden. De kerstmarkt was dit jaar groter dan ooit. Op de markt stonden 25 kramen met behalve kerstspullen ook sieraden, kaarten, kalenders decoratieve spullen, jam, curiosa, edelstenen en nog veel meer. Verder was er muziek van Fravino en Ron van Hoof en brachten de kerstman en Stakke en Stieneke een bezoek aan de Kerstmarkt. Tussen 14.00 en 16.15 uur waren er een viertal trekkingen uit de Ton van Hover. De kerstmarkt begon om 11.00 uur en de toegang was gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief