Cobi, Evan, Duuk, Thimo en Tom verdienden een mooie medaille.
Cobi, Evan, Duuk, Thimo en Tom verdienden een mooie medaille. Foto: Adriënne Suijkerbuijk

Hotak’68 jeugd speelt dubbeltoernooi in Roosendaal

Algemeen

HOOGERHEIDE -  De Hotak’68-jeugdleden waren uitgenodigd door ODT uit Roosendaal om deel te nemen aan hun tafeltennis-dubbeltoernooi. Samen met jeugdleden van gastvereniging ODT en Vice Versa’51 uit Oudenbosch speelden de jeugdleden veel dubbelwedstrijden.

Namens Hotak’68 namen Evan Konings, Duuk Jansen, Thimo van Oers, Cobi Jansen en Tom van Oers deel. Alle deelnemers speelden elke wedstrijden in een andere dubbelcombinatie, dit leverde mooie wedstrijden op. De combinaties tussen de verschillende verenigingen en niveaus zorgden voor een sportieve en gezellige sportmiddag bij ODT in Roosendaal. In totaal werden er 8 wedstrijden gespeeld. Voor elke overwinning kregen de spelers 1 punt.

De bekers voor de winnaar en nummer 2 bleven in het Roosendaalse. Voor alle andere deelnemers was er een mooie medaille. Evan en Tom eindigden op een gedeelde 3e plaats. Zeker voor Evan een knappe prestatie, daar hij na de zomer pas is gestart met tafeltennissen. Cobi eindigde als gedeeld 7e, Thimo gedeeld 12e en het jongste lid Duuk op een verdienstelijke 16e plaats. Het werd zo een zeer geslaagde tafeltennismiddag waarbij de jeugdleden goed hun best hebben gedaan en hebben laten zien dat trainen resultaat oplevert.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief