Afbeelding
Foto: José van der Wegen

Een nieuwe plek op Hoogerwaard: “We verhuizen echt met zijn allen”

Door: Jose Van der Wegen Advertorial

HOOGERHEIDE -  Ze leven er al een tijdje naar toe, bewoners en personeel van de locaties van tanteLouise die naar de nieuwe locatie Hoogerwaard verhuizen. Ook gastvrouw Caitlin Lievense en facilitair medewerkster Rianne Lemans-Van Pul kijken uit naar de verhuizing en het werk op de nieuwe locatie.

“Ik werk in juli drie jaar bij tanteLouise”, zegt Caitlin. “Ik werkte voorheen aan de receptie bij diverse bedrijven, maar ik rolde in de zorgwereld toen bij mijn moeder vasculaire dementie werd geconstateerd. Toen de vacature voor gastvrouw in Heideduin voorbijkwam, heb ik gereageerd. Ik wilde al langer graag meer contact met mensen in mijn werk hebben.” Als gastvrouw is dat contact er volop. “Je doet als gastvrouw nog steeds administratief werk, maar er is zoveel meer contact met bewoners en mantelzorgers, bijvoorbeeld met het uitserveren van de maaltijden of het helpen in de woonkamers. Je kent de bewoners en zij kennen jou. Het voelt als familie.” 

Dat beaamt Rianne die op 1 januari is begonnen als facilitair medewerker. “Ik werkte voorheen bij diverse winkels, maar wilde graag iets anders na 25 jaar in de detailhandel. Dit werk spreekt me aan, omdat het heel gemoedelijk is. Je kunt een praatje maken met de mensen, het ze naar de zin maken in een huiselijke sfeer. Je mag eraan bijdragen dat je mensen een glimlach geeft.” Hoogerwaard is dan wel een nieuwe plek, maar tegelijk centraal in het dorp, met de bekende gezichten. “Voor iedereen wordt het een verandering, maar we maken het ook met zijn allen mee. Wij kijken uit naar het werken op deze mooie nieuwe locatie.”

In de Woensdrechtse Bode van deze week staat een special over de nieuwe locatie van tanteLouise in Hoogerheide, Hoogerwaard. Dit is één van de artikelen uit deze special.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief