Boekenmarkt
Boekenmarkt Foto: Yvonne Rijk

Boekenmarkt in de Gertrudiskerk

zondag 2 oktober 2022 10:00 t/m 17:00

Zondag 2 oktober is er in Ossendrecht een garagesale. Tegelijkertijd houden wij onze maandelijkse boekenmarkt. Vanwege deze speciale gelegenheid hebben wij onze openingstijden aangepast. De boekenmarkt is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bent u nog nooit op onze boekenmarkt geweest, dan heeft u nu een mooie gelegenheid om langs te komen. We hebben boeken in alle genres. De prijs is nog steeds 1 euro gemiddeld voor een boek. Heeft u zelf thuis nog boeken waar u niets meer mee doet, dan mag u die meebrengen. Deze boeken mag u buiten de openingstijden van de boekenmarkt altijd wegzetten in de bidkapel. Deze is overdag altijd geopend. Inlichtingen: Yvonne Rijk 0164-673304 hetzoeterijk@hotmail.com

Locatie

  • St. Gertrudiskerk

    Dorpsstraat 1
    4641HV Ossendrecht