Afbeelding
Foto: eigen ontwerp

Themabijeenkomst over Omgevingswet

woensdag 28 februari 2024 19:30

Op 1 januari dit jaar is de nieuwe Omgevingswet ingegaan. Met deze nieuwe Omgevingswet krijgt iedere inwoner te maken. Het is geen ‘ver van mijn bed’-show, want bijvoorbeeld bomenkap, dakkapel, huis (ver)bouwen, een evenement organiseren of als iemand anders in uw directe omgeving iets gaat veranderen (bijvoorbeeld een garage bouwen of een woonwijk ontwikkeling en een windmolen plaatsen: het valt allemaal onder deze wet. Daarom organiseert Dorpsplatform Ossendrecht een themabijeenkomst over de wet op woensdag 28 februari vanaf 19.30 uur in Café Harmoniezaal. Tijdens de bijeenkomst zal u worden bijgepraat over deze nieuwe wet door de projectleider invoering Omgevingswet van de gemeente Woensdrecht. Tevens is er dan gelegenheid tot vragen stellen. Voor meer vragen/info: info@dorpsplatform-ossendrecht.nl.

Locatie