Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Contant betalen bij entreeposten Corso Zundert is dit jaar niet meer mogelijk

Door: Redactie Algemeen

ZUNDERT - Op de eerste zondag in september is het parcours van Corso Zundert alleen toegankelijk via de entreeposten met een geldig entreebewijs. Dit entreebewijs is in de voorverkoop te koop via www.corsozundert.nl/tickets. Contant en entreeticket betalen bij de entreeposten is dit jaar niet meer mogelijk.

Vanaf dit jaar kan er bij de entreeposten niet meer met contant geld betaald worden. Hier kan enkel nog met pin betaald worden. “Op deze manier halen we het contante geld uit ons evenement en dat draagt bij aan de verduurzaming en de veiligheid van u en onze vrijwilligers”, laat de organisatie weten.

Inwoners van Zundert en kinderen tot en met 12 jaar hebben recht op gratis toegang tot het parcours. Hierbij gelden wel enkele voorwaarden. Allereerst geldt dat kinderen en jongeren tot en met twaalf jaar altijd gratis toegang hebben zonder entreebewijs. Er kan wel om legitimatie gevraagd worden om de leeftijd aan te tonen. Inwoners van de gemeente Zundert hebben - net als andere jaren - gratis toegang tot het parcours. Zij dienen zich aan de kassa wel te legitimeren met een geldig paspoort of identiteitskaart of rijbewijs welke is afgegeven door burgemeester van Zundert. Alleen dan hebben zij recht op gratis toegang. Corsobouwers die in de vroege zondagmorgen het parcours op willen om naar huis te gaan moeten zich ook kunnen legitimeren.

Inwoners van de gemeente Zundert die niet in het bezit zijn van een in Zundert uitgegeven paspoort of identiteitskaart, kunnen óók gratis toegang krijgen. Zij dienen zich vooraf te melden bij de Corsobalie met een geldig legitimatiebewijs én een recent geadresseerd poststuk. Met dit geadresseerde poststuk (zoals een nota van een energieleverancier of een bankafschrift) moet duidelijk het woonadres kunnen worden vastgesteld. Als je hiermee aan kunt tonen dat je in Zundert woonachtig bent, dan ontvang je een gratis entreekaart. Voor eventuele gezinsleden of huisgenoten volstaat het om een kopie van hun legitimatiebewijs mee te nemen om ook voor hun een gratis toegangskaart te ontvangen. 

De toegangskaarten die door het Corsobalie worden uitgegeven, worden geregistreerd op naam en adres en achteraf vindt hierop controle plaats. 

De Corsobalie is gevestigd in het Corso Centrum aan de Industrieweg 3 te Zundert. Voor de openingstijden van de Corsobalie kijk je op www.corsozundert.nl/corso-centrum-zundert.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief