Afbeelding
Foto: VV Zundert

VV Zundert en trainer Jan Hereijgers samen verder

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - Jan Hereijgers is ook volgend seizoen trainer van VV Zundert, zo is hij met de club overeengekomen. Donderdagavond werd zijn contract verlengd voor de duur van één seizoen.

Hiermee geven beiden partijen blijk van tevredenheid over de samenwerking tot op heden. “Wat goed is, moet je koesteren,” zo meldt VV Zundert. “De trainingen zijn van goed niveau, de sfeer en inzet is uitstekend. Jan heeft nog steeds de ambitie om met VV Zundert te promoveren en er een stabiele tweedeklasser van te maken. Wij zijn blij Jan in zo’n vroeg stadium te hebben kunnen binden voor nog minimaal één seizoen. Dit geeft rust en vertrouwen richting de toekomst. Jan blijkt tot op heden inderdaad de trainer die goed past bij onze vereniging en de steeds bredere, maar nog steeds jonge selectie.”

Internationale ervaring

Hereijgers speelde in de jeugd bij VV Wernhout en haalde hier ook het eerste elftal. Door blessures moest hij noodgedwongen vroeg stoppen met voetballen. In het trainerschap vond hij vervolgens een nieuwe hobby en passie. Ook haalde hij de nodige trainingsdiploma’s. Als trainer deed Hereijgers ervaring op in de jeugd van Wernhout, Alliance en NAC Breda. Met een periode bij de Dutch Lions in Amerika deed de oefenmeester tevens internationale ervaring op. Terug in Nederland trok het seniorenvoetbal. Vaak in combinatie met hoog spelende jeugdteams als Halsteren of NAC Breda. De assistentschappen bij VV Wernhout en Moerse Boys waren steeds een opmaat voor het echte werk. Met VV Wernhout promoveerde hij van de Vijfde naar de Vierde Klasse. Jan Hereijgers ging dit seizoen als opvolger van Jack Sweres aan de slag bij VV Zundert als hoofdtrainer, na drie jaar VV Schijf. Trainer en club kwamen toen een contract voor één seizoen overeen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief