Afbeelding
Foto: archief weekblad de Bode

Sarahdag Rijsbergen komt er weer aan

Door: Addo Sprangers Algemeen

RIJSBERGEN - Iedere laatste zaterdag van augustus verwelkomt de stichting Sarahdag Rijsbergen zo’n honderdtal dames welke allemaal de mooie leeftijd van vijftig jaar hebben bereikt (ofwel bijna). Dit jaar zal de Sarahdag in Rijsbergen gehouden worden op zaterdag 26 augustus 2023. De Sarahdag is ook toegankelijk voor Saartjes uit de omliggende gemeenten.

De meeste deelneemsters ervaren de Sarahdag als een reünie van de lagere school. Daarom heeft het huidige bestuur een wijziging aangebracht aan het deelnamereglement. Vanaf nu wordt de leeftijd gelijkgetrokken met het schooljaar. Dat betekent voor 2023 dat alle vrouwen die geboren zijn in 1972 of 1973 zich mogen opgeven voor de Sarahdag 2023. Zodoende kunnen alle klasgenootjes van vroeger dezelfde editie van de Sarahdag bezoeken.

Inschrijven

De inschrijving verloopt via de website: www.sarahdagrijsbergen.nl. Vanaf 2 april is het mogelijk om jezelf in te schrijven. De inschrijving is echter pas definitief als ook de betaling is voldaan. Inschrijven is mogelijk tot 30 mei, maar vol is vol. De volgorde van inschrijving zal hierbij leidend zijn. Het programma is middag- en avondvullend. Het wordt een leuke en gezellige dag, een feestje om nog lang over na te praten en nooit meer te vergeten. Je wordt tenslotte maar één keer vijftig jaar!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief