Afbeelding
Foto: Michiel Claessens

Zonnige editie Mini-Bavoloop groot succes

Door: Addo Sprangers Algemeen

RIJSBERGEN - In Rijsbergen heeft woensdag de jaarlijkse Mini-Bavoloop plaatsgevonden op de Sint  Bavoschool. Na enkele regenachtige edities was het dit keer perfect weer voor de kinderen om te rennen en voor al het publiek langs het parcours.

Na een gezamenlijke warming-up, waaraan niet alleen de kinderen maar ook de leraren enthousiast meededen, was het de beurt aan de groepen 1 tot en met 4 om te rennen. Luid aangemoedigd door al het publiek en alle andere kinderen heeft iedereen zijn rondjes kunnen rennen. Na de finish konden ze genieten van welverdiende koude limonade, appeltjes en aardbeien. Traditiegetrouw werd na de laatste ronde de ochtend voor groep 1 tot en met 4 afgesloten met een grote polonaise over het schoolplein.

Na een korte pauze kwamen de groepen 5 tot en met 8 naar buiten om hun rondjes te rennen. Vol enthousiasme werd er zelfs voor de start al flink gerend om de spieren goed los te maken. Ook nu stonden er weer een hoop ouders langs het parcours om samen met de andere kinderen iedereen naar de finish te juichen. Mede dankzij het mooie weer was deze editie van de Mini-Bavoloop een mooie voorbereiding voor de Bavoloop op zondag 18 juni. Zoals gebruikelijk is er voor alle afstanden van de kinderloop gratis deelname. Inschrijven voor de Bavoloop 2023 kan via www.bavoloop.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief