PLUS Van Eekelen zorgde voor een heerlijke Moederdag Appeltaart.
PLUS Van Eekelen zorgde voor een heerlijke Moederdag Appeltaart. Foto: Addo Sprangers

Geslaagde Moederdag-actie: honderden gratis taartjes

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT/RIJSBERGEN - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdag-actie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen! In de gemeente Zundert kon dat bij bakkerij Raats in Zundert en bij PLUS Van Eekelen in Rijsbergen.


De Bode blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode onder meer gratis een Moederdag Schnitt ophalen bij de lokale bakker Raats in Zundert. En daar werd massaal gebruik van gemaakt. “Leuke actie, lekker taartje. Goed Geregeld,” zegt Vriend van de Bode J. Willemsen. “Mooie actie, wij hebben er samen van gesmuld,” meldt Ja Hereijgers. Sandra Roelands is eveneens enthousiast. “Super leuk en lekker,” aldus deze Vriend van de Bode. Anderen kozen ervoor om een Moederdag Appeltaart op te halen bij PLUS Van Eekelen in Rijsbergen. En ook daar liep het storm. Vriend van de Bode Margriet Rennen is nog steeds vol enthousiasme. “Leuke actie, appeltaartje altijd welkom,” zegt ze. “Geweldig, was héérlijke appeltaart,” laat Paula Arnst weten. “Heerlijk om Vriend te zijn van de Bode. Heerlijk om van het taartje te eten. Heerlijk om vrienden onder elkaar te zijn. In één woord samengevat: heerlijk,” aldus Kees van Hoof.


Vrienden van de Bode
Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.

Bij bakkerij Raats konden Vrienden van de Bode een Moederdag Schnitt ophalen.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief