Mieke van den Heijkant maakte vorig jaar de winnende corsofoto.
Mieke van den Heijkant maakte vorig jaar de winnende corsofoto. Foto: Mieke van den Heijkant-van der Velde

Terugblik op Corso Zundert via fotowedstrijd

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - Uitgebreid terugblikken op de voorbije editie van Corso Zundert? Dat gebeurt traditiegetrouw via een heuse fotowedstrijd. Alle ingezonden foto’s worden hierbij op zondag 17 december tentoongesteld. 

Dat gebeurt tijdens het evenement Zinderend Zundert, de opvolger van Winter Wonder Land. Het Zundertse Corso zit vol met schoonheid, emotie, kleurenpracht, saamhorigheid en beleving. Dit wordt jaarlijks vanuit honderden verschillende invalshoeken vastgelegd. 

Fotowedstrijd

Om die reden wordt jaarlijks de fotowedstrijd georganiseerd. Op die manier wordt er teruggekeken op het corsojaar. Alle foto’s die op enige wijze een blik geven van voor- of achter de schermen van het evenement van dit corsojaar kunnen worden ingediend. Foto’s die de kleurenpracht van de bloemen en de grootsheid van de wagens tonen. Of de passie van de corsobouwers, de saamhorigheid binnen de buurtschappen, de beleving van bezoekers en medewerkers of verrassende details. 

Fototentoonstelling

De foto’s worden tentoongesteld bij Café 2 aan de Katerstraat 17 Zundert. De tentoonstelling is open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Om 16.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Heb jij dé corsofoto van 2023 gemaakt? Dien deze dan vooral in. Stuur je foto’s dan nog in vóór 3 december. De regels met betrekking tot de fotowedstrijd staan beschreven in het reglement dat te vinden is via www.corsozundert.nl/fotowedstrijd.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief