Marco van Dijnsen (l) bij zijn aanstelling als trainer begin dit jaar.
Marco van Dijnsen (l) bij zijn aanstelling als trainer begin dit jaar. Foto: VVR

VVR en trainer Van Dijnsen samen verder

Door: Addo Sprangers Algemeen

RIJSBERGEN - VVR en hoofdtrainer Marco van Dijnsen gaan komend seizoen samen verder. Beide partijen hebben daar het voorbije weekeinde overeenstemming over bereikt.

Van Dijnsen trad per 1 januari van dit jaar aan als opvolger van de ontslagen Thomas de Ridder. De al enkele jaren in Prinsenbeek woonachtige Van Dijnsen stopte vorig seizoen als hoofdtrainer bij UVV en was vervolgens actief als assistent bij de U15 van NAC Breda, waarna hij de klus bij VVR op zich nam met als doelstelling behoud van de Rijsbergse club voor de Derde Klasse. Het is niet ondenkbeeldig dat hij hierin de komende weken slaagt. Van Dijnsen was eerder als trainer actief bij onder andere het Belgische KFC Meerle, SAB, DIA, Waspik, VV Klundert en de NAC- jeugd. Bij VV Klundert is hij momenteel nog hoofdjeugdcoördinator. 

Marco van Dijnsen heeft een rijk verleden als voetballer. Zo speelde hij tien jaar bij NAC, waarvan 2,5 jaar in de selectie. Aansluitend speelde hij lang in België. Zo was hij actief bij KVVO Overpelt, VV Hoogstraten, KFC Zwarte Leeuw, KFC Wuustwezel en KFC Meerle. Nadien speelde hij vele jaren met vele ex-profs in het zaterdagteam van Baronie. Beroepshalve is hij al ruim twintig jaar betrokken als commerciële man bij NAC. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor de businessclub op Golfbaan Landgoed Bergvliet. 




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief