Het Luisterhuis is weer open!

donderdag 6 oktober 2022 14:00

We hebben een mooie zomer gehad. De herfst heeft al zijn intrede gedaan; de temperatuur daalt. Het is tijd om het binnen weer knus en gezellig te maken. Tijd voor elkaar en voor een goed gesprek. Aanstaande donderdag 6 oktober is Het Luisterhuis weer open. Aandacht voor elkaar, koffie en thee zijn de hoofdingrediënten. Komt u ook weer? Breng eens iemand mee, een buurvrouw, vriend, bekende. Het Luisterhuis is elke eerste donderdag van de maand open in Zundert van 14.00 tot 16.00 uur. Locatie: Molenstraat 9, 4881 CP Zundert (naast de H. Trudokerk). Vanwege de energiekosten zal de voordeur van het parochiecentrum niet openstaan, maar u kunt gewoon aanbellen, dan wordt de deur gastvrij voor u open gedaan!

Locatie

  • H. Trudokerk

    Molenstraat 7
    4881CP Zundert