Ergotherapie centraal bij Café Brein

donderdag 22 februari 2024 14:00 tot 16:00

De volgende bijeenkomst van Café Brein Zundert, op donderdag 22 februari, stelt het thema Ergotherapie centraal. Dat wordt verzorgd door Ina Gommers, werkzaam als eerstelijns ergotherapeute bij Avoord in Zundert. Ergotherapeute Ina richt zich op de eerste plaats op mensen die thuis wonen. Ergotherapeute richt zich op het zo zelfstandig mogelijk maken en houden van het doen van dagelijkse activiteiten. Dit door onder meer activiteiten op een andere manier te doen, taken beter over een dag te verdelen, een andere vaardigheid aan te leren of eventueel gebruik te maken van hulpmiddelen. Ina Gommers zal in haar verhaal ingaan op dit alles en ook op de vraag hoe je haar hulp kunt inschakelen en wat daar de financiële consequenties van zijn. De toegang tot Cafe Berin Zundert is gratis, aanvang 14.00 tot 16.00 uur in Cafe In den Anker, Rucphenseweg in Zundert. Informatie: www.cafebreinzundert.nl of info@cafebreinzundert.nl.

Locatie