Afbeelding
Foto: De Ruyterhof Rijsbergen

De Ruyterhof in Rijsbergen sluit 1 januari 2019 haar deuren

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Van 2018 wil het echtpaar Reiters nog een mooi jaar maken, zijn gasten in de watten leggen en mooie herinneringen maken. Per 1 januari 2019 sluiten Peter en Marianne de deuren van hun restaurant & proeverij De Ruyterhof aan de Hogestraat in Rijsbergen.

Na meer dan twintig jaar met veel plezier en passie koken, gasten verwennen en mooie herinneringen maken, wil echtpaar Reiters vanaf zijn hun leven een nieuwe wending geven met meer ruimte voor andere dingen. Op de plaats waar nu het bekende restaurant is gevestigd, ontwikkelt Somnium Real Estate plannen voor de realisatie van een nieuwbouwproject in de vorm van levensloopbestendige appartementen.

Sfeervol wooncomplex

De doelstelling van Somnium is op deze unieke locatie een sfeervol woongebouw te ontwikkelen met levensloopbestendige appartementen in uiteenlopende afmetingen. Deze plaats vraagt om een markant gebouw, mooi gelegen tussen het beekdal, Kennedyplein en het dorpshart. De centrale ligging en de nabijheid van diverse voorzieningen maken de aantrekkelijkheid van deze locatie compleet.

Procedure

Om de voorgenomen plannen te kunnen realiseren is een wijziging van het bestemmingsplan noodzakelijk, naar verwachting kan deze procedure medio 2018 worden opgestart. Geïnteresseerden worden echter van harte uitgenodigd reeds nu hun interesse kenbaar te maken via www.somniumrealestate.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief