Uitvaartverzorging Jack Mathijssen zal Rijsbergen begin volgend jaar verlaten.
Uitvaartverzorging Jack Mathijssen zal Rijsbergen begin volgend jaar verlaten. Foto: Addo Sprangers

Uitvaartverzorging Jack Mathijssen verkast naar voormalige politiebureau Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

RIJSBERGEN - Uitvaartverzorging Jack Mathijssen verkast begin volgend jaar van Rijsbergen naar Zundert. Het bedrijf neemt naar verwachting eind maart/begin april zijn intrek in het voormalige politiebureau aan de Hofdreef 22.

Uitvaartverzorging Jack Mathijssen is nu nog gevestigd aan de Bavostraat 18 in Rijsbergen."We wilden graag uitbreiden, maar op de huidige locatie blijkt dit niet mogelijk", vertelt Jack Mathijssen. "In het nieuwe gebouw hebben we straks alles onder één dak. Zowel het kantoor als het afscheidshuis worden in het nieuwe pand ondergebracht."

Opbaarkamers

Volgens collega Annelies van Dongen biedt de verhuizing naar Zundert nog een voordeel. In het nieuwe gebouw kunnen straks de al zo lang gewenste opbaarkamers worden gerealiseerd. "In het nieuwe pand wordt het gemakkelijker om mensen van dienst te zijn", verwacht ze. Het voormalige politiebureau in Zundert wordt door Uitvaartverzorging Jack Mathijssen op huurbasis betrokken. De uitvaartonderneming beschikt over een team van 20 tot 25 (deels variabel inzetbare) medewerkers. Na de definitieve verhuizing naar Zundert zal een Open Dag worden gehouden. Hiervan volgt op een later tijdstip nog een aankondiging.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief