Impressie zomerfeesten
Impressie zomerfeesten Foto: Rijsbergse Bier Unie

Rijsbergse Bier Unie presenteert Zomerfeesten Rijsbergen

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Al een aantal jaar organiseert de Rijsbergse Bier Unie een bierproeverij voor Rijsbergen en omstreken, met als titel ‘de Zomerfeesten’. Dit evenement zal aanstaande zondag 7 augustus plaatsvinden bij Het Kaffee in Rijsbergen. De proeverij zal starten vanaf ca. 14.00u, maar het is mogelijk om later aan te sluiten.

Reserveren is zeker wenselijk, dus graag het verzoek dit te doen via dezomerfeesten@gmail.com. Wil je zeker zijn van een plaats? Dan is het verstandig om vooraf even te reserveren via het emailadres, want met de aanmeldingen gaat het inmiddels erg hard!

Tijdens de Zomerfeesten kan men in een gezellige en gemoedelijke sfeer genieten van verschillende biertypes, variërend van witte en blonde bieren tot aan stevig donker bier. Aangezien het gaat om een blindproeverij zijn er, net als andere jaren, prijzen te verdienen voor degene die de meeste bieren raad. De echte bierkenner kan hier dus zijn kennis laten gelden. Daarnaast zal er ook geen tekort zijn aan bourgondische versnaperingen en kan men ’s avonds ook een hapje blijven eten. Ook zal biersommelier An Martens (3 in de Klok) aanwezig zijn om wat meer uitleg te geven. Kortom, een geheel verzorgde middag met heerlijke bieren, gezellige muziek en hopelijk een lekker zonnetje.

Ben jij dus een echte bierliefhebber of heb je gewoon zin in een gezellig middag met lekkere biertjes? Kom dan en proef de zomer!

Zie voor meer informatie onze facebook pagina (www.facebook.com/RijsbergseBierUnie).Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief