Pietenmiddag RTC.
Pietenmiddag RTC. Foto: Jeugdcommissie RTC - Monique Roelands

Pietenmiddag bij de Rijsbergse Tennisclub RTC

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Woensdag 23 november mochten de 16 jongste jeugdleden van de Rijsbergse Tennisclub (RTC) naar de Pietenmiddag in het Trefpunt. 

Tijdens deze middag hadden de kinderen hun tennisracket eigenlijk helemaal niet nodig, want ze konden zich prima bezighouden met allerlei spelletjes die de jeugdcommissie in de Sporthal had uitgezet. Van chocolademunten sjoelen, tot kegelvoetbal, kruiwagen rijden en een parcours op snelheid afleggen. 

Natuurlijk mochten de pieten niet ontbreken. Twee vrolijke pieten kwamen onze jeugdleden gezelschap houden en lieten de kinderen zien dat ze ook een aardig potje mee konden voetballen. De middag vloog voorbij. 

Na een muzikale afsluiting met een soort van stoelendans maar dan met hoepels, mochten de kinderen die af waren een cadeautje halen bij de pieten.

De cadeaus werd pas leuk toen ze opgeblazen werden, pas toen werd duidelijk dat de kinderen een super grote tennisbal hadden gekregen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief