Afbeelding
Foto: Uitgeverij de Bode

Gratis Moederdagcadeau bij Nagelkerke voor Vrienden van de Bode

Door: Olaf Knook Algemeen

HALDERBERGE - Op zondag 12 mei is het weer tijd om alle moeders te waarderen. Jan Nagelkerke weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom presenteert hij dit jaar een heerlijke chocolade hart, speciaal ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, dan is het heerlijke chocolade hart uit Jan zijn chocoladeatelier een geweldig idee! Bij Bakkerij Nagelkerke in Oudenbosch weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren.

Bakkerij Nagelkerke

Bakkerij Nagelkerke in Oudenbosch is een familiebedrijf dat al sinds 1998 bekend staat om zijn heerlijke brood en gebak. De bakkerij is gevestigd in het centrum van het dorp en wordt gerund door de derde generatie van de familie: Jan Nagelkerke. De bakkerij heeft in de loop der jaren voornamelijk naam gemaakt met hun prijswinnende worstenbroodjes en het heerlijke verse brood. Naast de bakkerij heeft Nagelkerke inmiddels ook een ijssalon en een chocoladeatelier waardoor ze echt van alle markten thuis zijn.

Voor een bakker als Nagelkerke is Moederdag altijd een erg drukke dag, maar het gezin zoekt ieder jaar weer een manier om de moeders in de familie in het zonnetje te zetten. “Natuurlijk moet er eerst gewerkt worden, maar daarna gaan we met het hele gezin altijd ontbijten met broodjes uit de bakkerij,” vertelt Jan. Jan en zijn vrouw Sofie hebben acht kinderen dus voor het gezin is Moederdag druk maar een heus feest. “We maken ook altijd tijd om even langs opa en oma te gaan. Zij hebben heel veel kleinkinderen, dat is ook altijd erg druk. Daarom nemen we allemaal wat te eten mee.” Nagelkerke merkt dat ook in zijn winkel, vele opa’s en oma’s komen toch wat lekkers halen voor bij de koffie.“Vooral de worstenbroodjes zijn dan erg populair.”

Niet alleen in de bakkerij is het druk rondom Moederdag, ook het chocoladeatelier kan op genoeg klanten rekenen. “Niet alleen onze chocolade hart is een leuk cadeau om te geven. Onze repen zijn helemaal te personaliseren via de webshop én we verzenden ze door het hele land,” vertelt de bakker. “Dat is natuurlijk ideaal om naar je (schoon)moeder te sturen als ze wat verder weg woont!” Ook een gepersonaliseerde reep samenstellen? Neem dan een kijkje op www.chocoatelier.nl.

Actie

Bij Uitgeverij de Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis chocolade hart ophalen bij Bakkerij Nagelkerke in Oudenbosch. Wil jij ook je moeder verrassen met dit lekkere hart? Word dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een heerlijk hart van chocolade voor terug, maar nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek van gemeente Halderberge, korting op leuke uitjes door heel Brabant en je maakt kans op mooie prijzen. Meld je aan bij www.vriendenvandebode.nl en verras je moeder op Moederdag!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief