Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Twee Vlissingers misdragen zich in buurt in Terneuzen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

VLISSINGEN - Een inwoner van de Kerkhoflaan in Terneuzen vond in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur dat een bezoek van twee 27-jarige Vlissingse mannen wel lang genoeg had geduurd. Daarom vroeg hij de mannen meerdere malen om zijn woning te verlaten. Dit gebeurde niet, dus werd de politie erbij gehaald. 

Agenten hebben de mannen netjes uitgelegd wat het betekent als iemand je vordert om weg te gaan. De twee besloten hun heil ergens anders te zoeken. Ze zouden met een taxi naar hui gaan, maar een uur later kwamen er uit diezelfde buurt overlastmeldingen van een graafmachine die door de straat zou rijden. Het signalement kwam overeen met de twee mannen van eerder.

De rijdende graafmachine werd niet aangetroffen, maar op de Kennedylaan stond wel een graafmachine met draaiende motor. Even later meldde een inwoner van de Kerkhoflaan dat er twee mannen vernielingen aanrichtten in zijn tuin. De twee Vlissingers werden aangehouden en zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. De agenten werden onderweg voor van alles en nog wat uitgemaakt. 

Het zou voornamelijk de schuld van de agenten zijn dat zij nu naar de cel moesten en daarvoor zouden de agenten de meest vreselijke ziektes moeten krijgen. De twee Vlissingers zitten nog vast in een politiecel. Ze worden vandaag gehoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief