De band Songs of Grace.
De band Songs of Grace.

Songs of Grace houdt zondagmiddag sing inn in Kapelle

Door: Britta Janssen Algemeen

KAPELLE - De band Songs of Grace houdt vanmiddag (zondag) vanaf 16.00 uur een gratis toegankelijke sing inn in de hervormde kerk in Kapelle.

Songs of Grace zingt bekende opwekkingsliederen, maar ook liederen van de band Sela, Eline Bakker en Hillsong komen aan bod. 

Samen muziek maken

De band bestaat uit een gemêleerde groep mensen. Dit zijn Roger Carter en Floor Butijn van Zuidpoort Vlissingen, Oscar Bax en Rufus Sanderse van Blinkende Morgenster Vlissingen, Berry Witteveen van pkn Kruiningen, Peter de Jong van Doorbrekers Goes en Olga Paauwe van hervormde gemeente Kapelle. Zij hebben allemaal een muzikale rol in hun gemeente. “Het is bijzonder om samen muziek te maken en daarmee God te aanbidden”, laat de band weten. “Dat gaan we 14 april ook doen, een middag waarin we God groot maken door lofprijs en aanbidding. We hopen dat het publiek meezingt. Ben je muzikant en lijkt het je gaaf om mee te spelen? Benader ons dan!’

De entree is gratis. Er wordt een collecte voor de onkosten gehouden. Kijk voor meer informatie op de socials van Songs of Grace.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief