Afbeelding
Foto: Cees Schapendonk

Lezersfoto van de Week: wandelende peuter met ‘lijfwachten’

Door: Addo Sprangers Algemeen

RUCPHEN - De ontspanningspagina is weer terug in de Rucphense Bode. Op deze pagina is een prominente plek ingeruimd voor de Lezersfoto van de Week. Uiteraard hebben we daarbij jullie hulp nodig, want zonder foto’s van onze lezers geen Lezersfoto van de Week. Deze week plaatsten we de foto van Cees Schapendonk uit Rucphen, waar hij een wandelend trio fotografeerde.

Weer of geen weer, een wandeling doet altijd goed. Vergezeld door twee enthousiaste ‘lijfwachten’ trekt deze peuter zich van een klein beetje regen dan ook niets aan.

Heb jij ook een mooie foto die een plekje in de krant verdient? Een vrolijke foto van je (klein)kinderen of huisdier? Een foto van de prachtige natuur in de omgeving? Of juist een stoere foto waarop je actief bezig bent? Mail deze foto (het liefste in liggende modus) dan naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van ‘Lezersfoto Rucphense Bode’ en met je naam, omschrijving van de foto en de locatie waar de foto is gemaakt. En wie weet zie jij jouw foto straks terug in de krant en online als Lezersfoto van de Week!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief