Beeld van de finale tussen Moerse Boys en VV Zundert vorig jaar.
Beeld van de finale tussen Moerse Boys en VV Zundert vorig jaar. Foto: Sandra Smits

Sandraudiga Toernooi dit jaar bij VV Wernhout

Door: Addo Sprangers Algemeen

WERNHOUT - Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 augustus vindt bij VV Wernhout het jaarlijks terugkerende Sandraudiga Toernooi plaats met deelname van de plaatselijke voetbalverenigingen Moerse Boys, VV Zundert, VV Wernhout, VVR, VV Schijf en VV Achtmaal.

Plaats van handeling is dus sportpark VV Wernhout aan de Diepstraat 41 in Wernhout. Op vrijdag om 18.30 uur starten de herenselecties met het spelen van de poulewedstrijden. In poule 1 treffen VV Zundert, VV Achtmaal en VV Wernhout elkaar. In poule 2 meten Moerse Boys, VVR en VV Schijf hun krachten. De finalewedstrijden zijn op zondag 18 augustus. De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats start dan om 11.00 uur. Dat geldt eveneens voor het duel om de derde en vierde plaats. De finale begint om 13.00 uur. Op zaterdag 17 augustus is een 7 tegen 7-toernooi voor de dames en overige senioren.

Editie 2023

Het Sandraudiga Toernooi werd vorig jaar gewonnen door Moerse Boys, dat haar titel prolongeerde door VV Zundert in de finale met 2-0 te verslaan. Op de derde plaats eindigde VV Schijf dat met 1-0 te sterk was voor VV Achtmaal. VVR eindigde vorig jaar op de laatste plek. In het duel om de vijfde plaats ging de Rijsbergse club met 2-1 onderuit tegen VV Wernhout.