Afbeelding
Foto: VVR

Stukadoorsbedrijf Van Baal uit Rijsbergen nieuwe hoofdsponsor VVR

Door: Addo Sprangers Bedrijvig Nieuws

RIJSBERGEN - Schitterend nieuws voor Voetbal Vereniging Rijsbergen. Stukadoorsbedrijf Van Baal uit Rijsbergen is de nieuwe hoofdsponsor van VVR met ingang van het seizoen 2024-2025. Hans van Baal, eigenaar en drijvende kracht achter Stukadoorsbedrijf van Baal, zette een handtekening onder een samenwerking voor drie seizoenen.

Gevraagd naar zijn motivatie om hoofdsponsor te willen worden, antwoordt hij dat hij het belangrijk vindt om de club te steunen. ‘’De selectie moet een eenheid vormen en men is de laatste weken op dit punt op de goede weg, wat tot uitdrukking komt in de uitstekende resultaten die worden behaald. Dit heeft zijn uitstraling op de rest van de vereniging, waarbij de andere teams net zo belangrijk zijn. De voetbalvereniging heeft immers een belangrijke sociale functie in ons dorpje.’’



Professioneel

Stukadoorsbedrijf van Baal is in 1998 opgericht door Hans van Baal uitgegroeid tot een professioneel en regionaal opererend bedrijf met vestigingen in Rijsbergen en Goes. De werkzaamheden verrichten zij voor zowel aannemers als particulieren en worden uitgevoerd door stukadoors die stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en die over veel praktische ervaring beschikken.



Uitbreiding

Het feit dat Stukadoorsbedrijf van Baal zich naast bovengenoemde werkzaamheden sinds een aantal jaren zijn werkterrein ook heeft uitgebreid naar kelderafdichting, getuigt van een groeiende expertise. Opstijgend vocht of lekkage via de overgang tussen de vloer en wand in woningen kan stukwerk ernstig beschadigen, wat zowel structurele als esthetische problemen veroorzaakt. Het team bij Van Baal Kelderafdichtingen staat klaar om deze problemen aan te pakken en uw stukwerk te herstellen. 

VVR gaat de naam Stukadoorsbedrijf van Baal de komende drie seizoenen met trots uitdragen.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief