Afbeelding
Foto: Hanneke Marcelis

Tokkel van de Peperbus tijdens de Landmachtdag in Bergen op Zoom

Door: Marijn Riemens algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het Veteranen Ontmoetingscentrum van Bergen op Zoom haalt in samenwerking met de koninklijke landmacht op zaterdag 26 mei de Landmachtdag naar Bergen op Zoom. Het evenement vindt dit jaar in Bergen op Zoom plaats na aanleiding van het tienjarig jubileum van het ontmoetingscentrum. Het bestuur verwacht minimaal 10.000 bezoekers te trekken met het grootste evenement.

Op de laatste zaterdag van mei vinden er verschillende activiteiten plaats in de stad. Zo kunnen bezoekers van de Landmachtdag op de Grote Markt meerijden in een militair voertuig en van de Peperbus tokkelen. Ook bij het park Kiek in de Pot is genoeg te doen voor alle leeftijden. Daar wordt een hindernisbaan uitgezet waar mensen aan kunnen deelnemen en er worden wapens tentoongesteld.

De Landmachtdag is niet het enige evenement dat in het kader van het jubileum wordt organiseert. Op zaterdag 7 april vindt in Theater De Maagd het concert Tour of Duty plaats waar solisten Dennis Kroon uit Utrecht en Ingrid van den Nieuwenhuizen uit Tilburg een optreden verzorgen. Het bestuur belooft dat het een swingende avond wordt. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief