Afbeelding

Zesde Groene Pluim uitgereikt in Bergen op Zoom

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Petra Koenders heeft donderdagochtend de zesde Groene Pluim in Bergen op Zoom mogen uitreiken. Hiermee komt het totaal aan Groene Pluimen in heel Nederland op 23. De pluim ging naar Versteden Fiberglaas Piping Systems aan de Conradweg.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de fabricage en montage van glasvezelversterkte leidingsystemen die een degelijke en duurzame vervanging bieden van metalen leidingsystemen. Waarbij leidingsystemen in metalen en meer in het bijzonder stalen varianten een technische levensduur hebben van vijftien jaar, kunnen de leidingsystemen van Versteden het tenminste 150 jaar volhouden. 

Versteden krijgt de pluim omdat men probeert om bij haar economische groei achteruitgang van het milieu tegen te gaan. Dit doet men door de inzet van steeds nieuwe technologie. Zo beperkt de onderneming de afvalproductie via preventie, vermindering, recycling en hergebruik. Maar mocht er dan toch afval zijn, dan heeft Versteden een eigen milieustraat om zoveel mogelijk te scheiden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief