Afbeelding
Foto: Archief

Man (22) rijdt onder invloed en zonder rijbewijs

Door: Ruud Smolders Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Een 22-jarige inwoner van Bergen op Zoom is vannacht aangehouden door de politie. Hij bleek onder invloed van softdrugs te zijn terwijl hij een auto bestuurde. Ook was hij niet in het bezit van een rijbewijs.

Een 22-jarige man werd gisteravond door surveillerende agenten gecontroleerd toen hij in een auto over de Antwerpsestraat reed. Er werd een speekseltest bij hem afgenomen. Hij bleek onder invloed van softdrugs te zijn. De man was wegens eerdere overtredingen ook al zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij had dus sowieso helemaal niet mogen rijden 

De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Een GGD-arts kwam hier naartoe om bloed te prikken bij de man. Dat bloedmonster wordt naar het NFI gestuurd voor onderzoek. Als de uitslag bekend wordt neemt een Officier van Justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.

Aan de Bergenaar is (nogmaals) duidelijk gemaakt dat het voor hem niet is toegestaan om in een auto te rijden. Hij kreeg ook een rijverbod van 24 uur. Dat geldt voor alle voertuigen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief