Maikel Boon
Maikel Boon Foto: Maikel Boon
Tweede Kamerverkiezingen

Maikel Boon: Nederland moet weer een land worden met oer-Hollandse gezelligheid

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Maikel Boon is één van de tien kandidaten uit Bergen op Zoom die zich beschikbaar heeft gesteld voor de Tweede Kamerverkiezingen. Op dit moment is Boon al Statenlid namens de PVV in de provincie Noord-Brabant. “Ik sta op plaats 33 van de lijst PVV. Ik vind dat Nederland weer een land moet worden met oer-Hollandse gezelligheid en respect voor onze ouderen.”

“Mensen willen in een Nederland willen wonen waar ze weer veilig zijn, een land waar we trots zijn op onze eigen cultuur en ons geen racisme laten aanpraten. Waar goede zorg als nationale topprioriteit wordt gezien. Een land waar we minder van ons inkomen aan belastingen hoeven te betalen omdat we stoppen met de miljardenuitgaven aan het buitenland, de kostbare massa-immigratie en klimaatsubsidies. Een land waar de overheid dienstbaar is aan burgers en geen onschuldige mensen criminaliseert, zoals bij de Toeslagenaffaire. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen is lef nodig”, betoogt Maikel Boon.

Op dit moment zet hij zich als Statenlid in om de agrarische gezins- en familiebedrijven in Brabant te behouden. “De PVV komt op voor de kleinere gezins- en familiebedrijven. De boeren zijn nu meer bezig met de administratie dan met boeren. Er is zoveel onwerkbare regelgeving en elke dag komt daar een nieuw regeltje bij. Door de veelheid van regels opgestapeld uit Brussel, Den Haag en Den Bosch is het voor boeren welhaast onmogelijk om fatsoenlijk te kunnen ondernemen. Vanuit Provinciale Staten heb ik mij verder ingezet voor innovatieve bestrijding van blauwalg in de Binnenschelde en inzet van cameratoezicht en drones in het buitengebied.”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief