Afbeelding
Foto: Google Earth

Nog een winkel weg uit Bergen op Zoom: The Sting vertrekt

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Wie voorbij The Sting is gelopen, heeft het vast al gezien: opheffingsuitverkoop. De winkel vertrekt eind februari uit de Bergse binnenstad.

Het aantal leegstaande panden is de afgelopen jaren flink toegenomen in Bergen op Zoom. Ook het voormalig postkantoor en huidige pand van The Sting komt begin 2023 leeg te staan. “We vinden het ontzettend jammer, maar er is niks aan te doen.”

Huurcontract
De reden van vertrek is onder andere omdat het huurcontract ten einde komt, volgens medewerkster Michelle. “Er zullen vast ook andere redenen mee spelen maar die weten wij als personeel niet. We vinden het in ieder geval ontzettend jammer, maar er is niks aan te doen.” In het Bergse filiaal werken zo’n 11 medewerkers die gelukkig niet zonder baan komen te zitten. “Vanuit het bedrijf krijgen we allemaal een andere baan bij een ander filiaal aangeboden, dus dat is fijn. Al zouden we het liefste in Bergen op Zoom blijven natuurlijk.”

Het contract van de winkel loopt in maart af, maar de winkel zal naar waarschijnlijkheid eind februari de deuren sluiten. Tot die tijd hangt de winkel vol met opheffingsuitverkoop. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief