Afbeelding
Foto: Luciennefotografie

Neuzebal staat voor de deur: Dit is wat je kunt verwachten tijdens de Vastenavend

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Dit jaar gaan we de Vastenavend weer beleven zoals vanouds. Dweilen door de straten van ‘t Krabbegat, betalen met Leut Neut Bonnen, het nieuwste liedje oefenen tijdens ‘t Neuzebal, het dweilbandfestival weer in de Stoelemat en de optocht weer zoals we het kennen.

Vanaf aanstaande zaterdag begint het: Vastenavend 2023. Met dit jaar het motto ‘Wie de leut et, et de toekomst’ wordt het een jaar zoals we hem kennen. De agenda staat vol met de vertrouwde Vastenavend evenementen zonder anderhalve meter afstand of mondkapje op.

Leut Neut Bon
Het was even onzeker of het dit jaar goed zou komen, maar de kogel is door de kerk. Alle horeca ondernemers gaan dit jaar weer in zee met stichting Leut Neut Bon wat betekent dat je overal met de bon kan betalen.

Evenementen
Dit jaar zijn de Vastenavend evenementen weer terug van weggeweest. Van donneteursballen in de cafés tot de sluiting in de Stoelemat: alles mag weer. Via deze link zie je het overzicht van alles wat er op de planning staat.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief