Afbeelding
Foto: cornedeweert.nl

Wie de leut et, et de toekomst: Win 2 kaarten voor ‘t Neuzebal!

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het is bijna weer zo ver: ‘t Neuzebal. Aanstaande zaterdag 28 januari om 20.30 uur begint het eerste voorweekend van de Vastenavend. Zoals ieder jaar wordt het nieuwe liedje van de Vastenavend bekend gemaakt op ‘t Neuzebal. En jij kan er bij zijn! De Bergen op Zoomse Bode geeft 2 toegangskaarten weg!


UPDATE: Winactie is gesloten.


Zaterdag 28 januari om 20.30 uur begint het eerste bal van de voorweekenden van de Vastenavend. En wat voor één! ‘t Neuzebal! Het bal waar iedereen voor het eerst weer de Stoelemat binnenkomt met de vastenavendbulle aan. Als Prins Wannes III met zijn gevolg binnenkomt en de ballonnen naar beneden komen dwarrelen, dan weet je dat het nieuwe vastenavendliedje bekend gemaakt gaat worden. En het wordt niet alleen bekend gemaakt, het wordt ook onder begeleiding van de prins gerepeteerd. Na ‘t Neuzebal kan je als één van de eerste het nieuwe vastenavendliedje al meezingen in het café.

Winactie
De Bergen op Zoomse Bode geeft dit jaar twee toegangskaarten weg. Wil jij samen met je vriend, vriendin, partner, oom, tante of buurman bij ‘t Neuzebal zijn? Tag jouw vrienden dan onder het bericht op onze Facebook-pagina, en wie weet sta jij zaterdagavond in de Stoelemat! De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief