Afbeelding
Foto: Sanne Brusselaars

Tijdelijk geen treinverkeer vanaf Bergen op Zoom: Extra reistijd van 9 tot 18 juni

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Van vrijdag 9 juni tot zondag 18 juni vinden er werkzaamheden plaats op het traject tussen Roosendaal en Vlissingen. Voor reizigers van dit traject zorgt dit voor een extra reistijd die kan oplopen tot 45 minuten. 

Van vrijdag 9 juni 04:00 uur tot zondag 18 juni 02:00 uur vinden er werkzaamheden plaats op het traject tussen Roosendaal en Vlissingen. Gedurende deze periode kan de extra reistijd oplopen tot wel 45 minuten. Dit is het gevolg van de werkzaamheden die ervoor zorgen dat er geen treinen kunnen rijden tussen Roosendaal en Vlissingen. De NS zet bussen in als vervangend vervoer. 

Twee verschillende periodes
De werkzaamheden worden opgesplitst in twee periodes. Van vrijdag 9 juni 04:00 uur tot woensdag 14 juni 02:00 uur is er geen treinverkeer mogelijk tussen Roosendaal en Vlissingen. Tijdens deze dagen kunnen treinreizigers gebruikmaken van bussen. Tussen Arnemuiden en Goes dien je via Middelburg te reizen, terwijl voor reizen tussen Kapelle-Biezel. en Kruiningen-Y./Roosendaal de route via Goes genomen moet worden.

Aansluitend zijn er van 14 juni 04.00 uur tot zondag 18 juni 02.00 uur werkzaamheden tussen Roosendaal en Goes. Opnieuw worden er bussen ingezet als vervangend vervoer. Reizigers tussen Kapelle-Biezel. en Kruiningen-Y./Roosendaal kunnen gebruikmaken van de busroute via Goes. 

Spoorwegovergang gesloten voor verkeer  
De werkzaamheden hebben niet alleen impact op treinreizigers, maar ook automobilisten zullen hinder ondervinden. De spoorwegovergang bij de Bredasestraat/Wouwsestraatweg zal namelijk afgesloten zijn.

Voor de meest actuele informatie en reisadvies wordt aangeraden om kort voor vertrek je reis te plannen met behulp van de reisplanner van NS. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief