Kim Maurer op de Grote Markt
Kim Maurer op de Grote Markt Foto: Videoland

Kim Maurer (34) uit Bergen op Zoom doet mee aan nieuw seizoen van Married At First Sight

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - In de serie ‘Married At First Sight’ worden singles wetenschappelijk gematcht en treden ze voor het eerst in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben ontmoet. Een van die singles is de 34-jarige Kim Maurer uit Bergen op Zoom. 

In “Married At First Sight” worden singles die elkaar nog nooit eerder hebben gezien aan elkaar gematcht door wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van experts aan elkaar zijn gekoppeld, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen zij een sprong in het diepe en gaan zij de uitdaging aan. Een van deze deelnemers is Kim Maurer uit Bergen op Zoom, een lerares op een Bergse basisschool. In aflevering 2 wordt Kim voorgesteld aan de kijkers.

“Kim, lerares op een basisschool, brengt meteen een stukje energie met zich mee wanneer ze binnenkomt. Hoewel ze graag met kinderen bezig is, heeft ze zelf nog geen kinderen. Ze koestert zeker een kinderwens en wil binnenkort een gezin stichten. Ze benadrukt dat dit niet lang meer moet duren,” vertelt de expert. Vervolgens verschijnt Kim op het scherm en deelt ze dat ze in het centrum van Bergen op Zoom woont. Ze vertelt meer over zichzelf, zoals het feit dat ze sinds twee jaar pottenbakt en een passie heeft voor muziek die ze afspeelt op haar platenspeler. Daarnaast geeft ze aan dat ze klaar is om zelf iets op te bouwen en klaar is voor een gezin. Ze is bereid zich tweehonderd procent te geven aan een relatie, maar beseft dat dit soms afschrikt en als struikelblok kan dienen.

In aflevering 2 ontvangt Kim het nieuws van Carlo Boszhard dat ze gaat trouwen. Haar emotionele reactie op Carlo is te zien in de hele aflevering, die beschikbaar is op Videoland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief