Donkere wolken pakken zich samen boven Bergen op Zoom. De oude watermolen aan het Molenpad en de Vissershaven baadt echter nog volop in de zon.
Donkere wolken pakken zich samen boven Bergen op Zoom. De oude watermolen aan het Molenpad en de Vissershaven baadt echter nog volop in de zon. Foto: Jos Geene

Lezersfoto van de week is gemaakt door Jos Geene

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Bergen op Zoomse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Jos Geene die de spotlight mocht vangen.

Jos Geene maakte een foto van de oude watermolen aan het Molenpad en de Vissershaven in Bergen op Zoom: “Donkere wolken pakken zich samen boven Bergen op Zoom. De oude watermolen aan het Molenpad en de Vissershaven baadt echter nog volop in de zon.”

Heb jij ook een mooie foto die een plekje in de krant verdient? Een vrolijke foto van je (klein)kinderen of huisdier? Een foto van de prachtige natuur in gemeente Bergen op Zoom? Of juist een stoere foto waarop je actief bezig bent? Mail deze foto (het liefste in liggende modus) dan naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van ‘Lezersfoto’ en met je naam, omschrijving van de foto en de locatie waar de foto is gemaakt. En wie weet zie jij jouw foto straks terug in de krant en online als Lezersfoto van de Week!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief