Afbeelding
Foto: Facebook Sancta Maria

Kloosterstraat opent deuren voor reünie van Sancta Maria en Antoniusschool voor 100-jarig jubileum

Door: Sanne Brusselaars Algemeen


BERGEN OP ZOOM - Ter ere van het 100-jarig bestaan van Basisschool Sancta Maria wordt een groots jubileum gevierd, waarbij oud-leerlingen en oud-medewerkers van zowel Sancta Maria als de Antoniusschool van harte welkom zijn.  

Basisschool Sancta Maria bestaat 100 jaar en dat wordt groots gevierd. Naar aanleiding van het artikel van 7 april jl. over de reünie van de Sancta Mariaschool, hebben enkele oud-leerlingen van de Antoniusschool vragen gesteld over hun deelname aan de festiviteiten. Het antwoord hierop is dat de reünie openstaat voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van zowel Sancta Maria als de Antoniusschool, aangezien beide scholen zich in hetzelfde gebouw bevonden: Kloosterstraat 73.

Dus, ook oud-leerlingen en oud-medewerkers van de Antoniusschool (1873-1973) zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid ter ere van het 100-jarig bestaan van Basisschool Sancta Maria (1923-2023).

  1. Aanwezigheid bij de reünie voor 10 euro
  2. Aanwezigheid bij de reünie en aanschaf van het jubileumboek voor 20 euro
  3. Niet aanwezig bij de reünie, maar wel aanschaf van het jubileumboek voor 10 euro

Bij optie 1 en 2 zijn 2 consumpties en hapjes inbegrepen. De locatie van het evenement is Kloosterstraat 73, Bergen op Zoom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief