Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Bergse Julia Boschman eind 2024 voor het eerst op het grote scherm: ‘Ik kan niet wachten!’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - K3 schittert vanaf 18 december 2024 in een nieuwe K3-film, genaamd ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Dat meldt Studio100. Dit wordt de achtste film van de populaire meidengroep, maar tevens de allereerste waarin de nieuwe samenstelling, met de Bergse Julia Boschman, te bewonderen zal zijn.

Hanne, Marthe en Julia maken zich klaar om eind 2024 de bioscoopzalen te betoveren met hun nieuwe K3-film. ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ belooft een magisch avontuur te worden met een Zuiderse twist, voorzien van aanstekelijke muziek, overvloedige dans en een flinke dosis humor. De opnames van deze nieuwe film gaan deze zomer van start, terwijl fans in mei alvast kunnen genieten van de nieuwe zomersingle “Zomer van liefde”.

Julia Boschman kijkt vol verwachting uit naar haar debuut op het witte doek: “Ik kan niet wachten tot de zomer er is! Het begint al meteen goed met ‘Zomer van liefde’ en daarna starten de opnames van de film. Het wordt mijn filmdebuut, maar ik ben ervan overtuigd dat het samen met Hanne en Marthe fantastisch zal zijn.”

Zomersingle ‘Zomer van Liefde’

Voor wie niet kan wachten op de filmrelease, biedt de zomersingle “Zomer van liefde” alvast een muzikaal voorproefje. Deze wordt in mei gelanceerd.

‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’ zal vanaf eind 2024 te zien zijn in Nederlandse bioscopen, in samenwerking met distributeur Just Entertainment. In Vlaanderen wordt de film vanaf 18 december 2024 vertoond in samenwerking met distributeur Kinepolis Film Distribution (KFD).

De regie van de film ligt in handen van Bart Van Leemputten, bekend van eerdere K3-films zoals ‘K3 Bengeltjes’ en ‘K3 Dans van de Farao’.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief