Afbeelding
Foto: 112markiezaten

Fietser gewond na botsing met bestelbus op de Zuiderdreef

Door: Michel Claessens Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Een fietser is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een bestelbus op de Zuiderdreef. De fietser kwam bij de aanrijding op de voorruit van de bestelbus terecht. De ernst van zijn verwondingen is onbekend.

Het ongeluk gebeurde rond 17:00 uur nabij de kruising van de Zuiderdreef met de Langs de Lijn in Bergen op Zoom. Door een onbekende reden kwamen een fietser en een bestelbus met elkaar in botsing. De fietser kwam daarbij op de voorruit van de bestelbus terecht. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De fietser was bij het ongeluk gewond geraakt en het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de fietser waren en of die naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft van de automobilist en van enkele getuigen een verklaring opgenomen. Een geschrokken jongetje die met zijn vader getuige was van het ongeval heeft van de agenten een traumabeer gekregen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief