Afbeelding
Foto: Sanne Brusselaars

Gratis Moederdagtaart van Bakker Groffen voor Vrienden van de Bode

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het is zondag 12 mei weer tijd om alle moeders te bedanken. Bakker Groffen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom hebben zij dit jaar een bijzondere Moederdagtaart gebakken die speciaal is ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, dan is de heerlijke slagroomtaart van Bakker Groffen een geweldig idee! Bij Bakker Groffen weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren.

Bakker Groffen 

Bakker Groffen in Bergen op Zoom is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar lang bekend staat om zijn heerlijke Groffenkoeken. De bakker is gevestigd aan de rand van de stad en wordt gerund door de tweede generatie van de familie Groffen: Romano & Yvette Groffen. Naast de bekende Groffenkoeken Gebak en andere lekkernijen die zich bijzonder goed laten trakteren, bakt Bakker Groffen ook dagelijks ambachtelijk brood en broodjes. Het royale assortiment omvat ook een eigen Broodlijn: Groffen’s Brood. Het is er in de soorten Wit, Bruin, Volkoren en Vezelrijk allemaal gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en met zorg bereid.

Wat het Groffen’s Brood echt uniek maakt, is de langere rijstijd die ze krijgen waardoor de aroma’s en geuren zich optimaal ontwikkelen, waardoor de broden een heerlijke smaak hebben die je niet snel vergeet. De granen worden lokaal gemalen en mede daardoor krijgen de broden een knapperige korst, en meer smaak bij elke hap!

Tekst gaat verder onder de foto.

Ter ere van Moederdag heeft Bakker Groffen uit Bergen op Zoom zijn assortiment uitgebreid met een speciaal Moederdag ontbijt dat zondags gratis* thuisbezorgd wordt. En natuurlijk ook een heerlijke slagroomtaart. De taart wordt vers gebakken en voorzien van slagroom aardbeien en een groot rood hart. “We zouden onze moeders eigenlijk het hele jaar door moeten verwennen, maar ter gelegenheid van Moederdag willen wij hen graag extra in het zonnetje zetten”, aldus Romano Groffen. Deze heerlijke traktatie is dan ook een verrassend cadeau om jouw moeder mee te verwennen.

Actie

Bij Uitgeverij de Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis Moederdagtaart ophalen bij Bakker Groffen. 

Wil jij ook je moeder verrassen met deze lekkere Moederdagtaart? Wordt dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een heerlijke taart voor terug, maar nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek van gemeente Bergen op Zoom, korting op leuke uitjes door heel Brabant en je maakt kans op mooie prijzen. Vrienden van de Bode kunnen zich aanmelden via vriendvandebode.nl zodat bakker Groffen weet hoeveel  hij moet bakken. Daarna krijg je vanzelf een bevestiging met het afhaalmoment. 


Bijschrift - Credit



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief