Bergse Yoka Buuron maakte deze mooie foto in het "prachtige Krabbegat" aan de Molenplaat op de Binnenschelde
Bergse Yoka Buuron maakte deze mooie foto in het "prachtige Krabbegat" aan de Molenplaat op de Binnenschelde Foto: Yoka Buuron

Lezersfoto van de week is gemaakt door Yoka Buuron

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Bergen op Zoomse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Yoka Buuron die de spotlight mocht vangen.

Yoka Buuron maakte een foto op de Binnenschelde: “Ik maak bijna dagelijks foto’s voor Google Maps omdat ik heel veel wandel en op die manier ook andere mensen hoop te enthousiasmeren dit plekje eens te gaan bewonderen. De meeste foto’s maak ik in de natuur maar een fijne wandeling door een gezellig dorpje of mooie stad vind ik ook top.
De meeste kiekjes maak ik uiteraard in ons prachtige Krabbegat want daar is het op vele plekken ieder jaargetijde een genot om te fotograferen.”

De foto die deze week een plekje in de krant vond, is gemaakt aan de Molenplaat op de Binnenschelde. 

Lezersfoto insturen

Heb jij ook een mooie foto die een plekje in de krant verdient? Een vrolijke foto van je (klein)kinderen of huisdier? Een foto van de prachtige natuur in gemeente Bergen op Zoom? Of juist een stoere foto waarop je actief bezig bent? Mail deze foto (het liefste in liggende modus) dan naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van ‘Lezersfoto’ en met je naam, omschrijving van de foto en de locatie waar de foto is gemaakt. En wie weet zie jij jouw foto straks terug in de krant en online als Lezersfoto van de Week!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief