Afbeelding
Foto: Dennis Wennekers

Lepelstraatse theatervereniging DoeDeMee blikt terug op voorstelling ‘Ze kunnen de pot op!’

Algemeen

LEPELSTRAAT - Theatervereniging Doedemee kijkt trots terug op de prachtige voorstelling van het afgelopen jaar. Ten aanzien van het vijf-jarig bestaan van Theatervereniging DoeDeMee wordt er ook dit jaar weer hard gewerkt aan een nieuwe productie voor het aankomende seizoen.  

Afgelopen jaar stonden we weer op de planken met de voorstelling “Ze kunnen de pot op...!”. Deze vond plaats 30 maart in het MFC Kloosterhof in Hoogerheide. Met veel plezier kijken de leden en bestuursleden terug op deze humoristische voorstelling geschreven door Ewouter Vogel. Voor een bijna uitverkochte zaal hebben de leden van DoeDeMee ieder van hen zichzelf weer overtroffen. Ieder lid heeft in zijn of haar rol een prachtige prestatie neergezet. Het publiek heeft enorm genoten van het verhaal, de grappen en de muziek. De zang is, dankzij Bram Aantjes van Muziek-Maat, zeer succesvol uitgevoerd. Het stuk vond zich plaats op de camping, maar het campingseizoen is afgelopen en DoeDeMee maakt zich op voor een nieuwe productie. 

De nieuwe productie gaat zich afspelen in nostalgische tijd, iets waar DoeDeMee in uitblinkt. Voor deze productie wordt weer de schrijfmachine tevoorschijn getoverd, waarmee er weer een stuk wordt gepresenteerd naar eigen hand. Over de nieuwe productie willen we nog niet te veel prijsgeven. Dat is nog even een verassing. Maar ook dit jaar is het weer een stuk vol met hilarische en grappige typetjes. Het stuk beloofd weer alle kwaliteiten te hebben van avondje lachen in het theater. 

Elke vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 repeteren wij in het Atelier in Lepelstraat. Na een fijne samenwerking afgelopen seizoen, neemt DoeDeMee Muziek-Maat weer in de hand voor de zanglessen van het komende seizoen. Elke week komen de leden dan ook met veel plezier naar de repetities om zich te ontplooien omtrent acteren, zingen en/of dansen. Voor seizoen vier zijn we opzoek naar enthousiaste en creatieve acteurs en actrices. Onze theatervereniging is er voor alle leeftijden. Heb jij er altijd al van gedroomd om op de planken te staan? Heb jij altijd al willen acteren, zingen en/of dansen? Dan krijg je nu de kans om je in te schrijven voor Theatervereniging DoeDeMee. Inschrijven kan via theaterdoedemee@gmail.com. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een avondje mee te kijken en mee te doen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief