Afbeelding
Foto: Bergen op Zoomse Bode

Van heerlijke koffie tot een uitgebreide lunch of diner: Ontdek Brasserie Meilust!

Door: Sanne Brusselaars Advertorial

BERGEN OP ZOOM - Nog geen plannen voor het weekend? Dan nodigt Brasserie Meilust je van harte uit om te genieten van verfrissende drankjes, een uitgebreide lunch of een ontspannen plekje op het zonnige terras. “Iedereen is welkom om te genieten van onze gevarieerde menukaart tegen zeer aantrekkelijke prijzen!”

Brasserie Meilust opende haar deuren in oktober 2018. Hoewel het regelmatig druk bezocht wordt door bewoners van Residentie Meilust, is het voor iedereen een ideale plek om te genieten van heerlijkheden,” Van jong tot oud, iedereen kan hier binnenstappen voor onder andere een smaakvolle kop koffie, een verrukkelijke apfelstrudel, een gevarieerde lunchkaart en een verfrissend biertje!”, vertelt Jan Willem van Dijke, de horecamanager en tevens chef-kok. “Inmiddels zijn we gestart met het terras op te bouwen, dus zodra de zon schijnt, kun je genieten van het buitenleven op ons prachtige terras in een mooie tuin die grenst aan het park, ideaal voor een wandeling.”

De menukaart biedt voor elk wat wils, aldus Jan Willem. “Onze keuken sluit om 19.30 uur en tot die tijd kunnen onze gasten genieten van een smakelijke lunch of diner. We maken gebruik van ons eigen brood, dat wekelijks vers gebakken wordt door bakkerij Stapelkamp, voor het beleggen van onze broodjes. Of je nu kiest voor een eenvoudig kaasbroodje of een luxe belegd broodje, je zit hier altijd goed. Maar ook voor een heerlijk diner ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid aanbod op onze kaart voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien hebben we op dinsdag en donderdag speciale actiedagen met op dinsdag sliptong en op donderdag biefstuk. Maar natuurlijk ben je ook welkom om gewoon even een drankje te komen doen.” Gewoon even binnenlopen dus, vertelt Van Dijke. “Dan maak je vanzelf kennis met onze Brasserie!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief