Afbeelding

Van alles te zien bij Voorjaarsfair De Bolusberg

Door: Redactie Advertorial

BERGEN OP ZOOM - Zondag 5 mei is iedereen van harte welkom op de Voorjaarsfair van De Bolusberg Bergen op Zoom (Boerenweg 7, afslag Heerle). Kom gezellig langs van 09.00 tot 16.00 u. Er zal van alles te zien zijn en de koffie is gratis!

Als de lente niet wil komen, brengt De Bolusberg de lente wel! Op de plantjesmarkt zal er volop perkgoed aanwezig zijn en in de winkel en kas staat het vol met meerjarigen, vaste planten, struiken, bomen, klimmers, grassen, plantenassortimenten, buitenpotten, manden, koopjeshoek, zijden bloemen, potterie voor binnen en verder eigenlijk alles voor de tuin (en dier). Als het mooi weer is zullen de kraampjes buiten staan. Mocht het weer niet meewerken zetten we alles lekker binnen. Dat is voor iedereen fijner! Wat en wie zullen er naast de plantjesmarkt te zien zijn: o.a. zijden bloemen en klein deco (nieuw!), cadeauartikelen, een gediplomeerd kynoloog (gratis adviesgesprek), portrettekenares, producten van de boerderij, lederen handgemaakte artikelen, vliegengordijnen, 2e handsspulletjes, etc.

Kijk ook even op Facebook: Tuincentrum De Bolusberg. Kom lekker op de koffie! Wij gaan er een hele leuke en gezellige dag van maken! Weer of geen weer!

Informatie
Tuincentrum De Bolusberg
Boerenweg 7
4622 RT Bergen op Zoom
0165-303708
www.debolusberg.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief