Afbeelding
Foto:

Spiritueel ontmoeten bij Het Gouden Rozenkruis

vrijdag 20 mei 2022 10:00 t/m 11:30

In ons centrum in Bergen op Zoom organiseren wij maandelijks spirituele ontmoetingen, gesprekken van hart tot hart. Waar denken wij aan bij spiritualiteit? Heeft spiritualiteit niet te maken met bewustzijn van de geest? Het woord spiritualiteit wordt op veel manieren gebruikt, bijvoorbeeld in verband met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt bij Rozenkruisers op een persoonlijke, innerlijke ervaringsweg: waardoor word ik geïnspireerd? Wat heft mijn ziel op? Hoe groeit mijn inzicht?
De spirituele mens stelt essentiële levensvragen: waarom ben ik op aarde en wat is mijn taak? In gesprekken van hart tot hart gaan we op zoek naar essentiële levensvragen tijdens het spiritueel ontmoeten bij Het Gouden Rozenkruis. U bent ook vrij om een kijkje te nemen in onze bibliotheek op vrijdag 20 mei, 10.00-11.30 uur en zaterdag 28 mei, 14.00-15.30 uur
De toegang is gratis; voor koffie / thee wordt gezorgd.
Het Gouden Rozenkruis, Blauwehandstraat 21, Bergen op Zoom; http://www.rozenkruis.nl/bergen-op-zoom

Locatie