Afbeelding
Foto: Shutterstock

Onbemand tankstation aan Buitenvest in Bergen op Zoom kleurt AVIA-rood

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Het onbemande tankstation De Meeuw aan de Buitenvest 44 in Bergen op Zoom wordt getransformeerd tot een AVIA-station. De omkleuring van blauw naar rood start op 19 april en tijdens de werkzaamheden kan er brandstof worden getankt. Behoudens de naam/kleur en daarmee de intrede van het ViaAVIA-spaarprogramma tankt de klant dezelfde hoogwaardige producten.

In de loop van april is de naamsverandering een feit. De bio-brandstoffen in het AVIA-programma zijn kwalitatief hoogwaardig. Tevens wordt het landelijk digitaal spaarsysteem ViaAVIA geïntroduceerd. De punten die daarmee worden verdiend zijn via de AVIA-webshop te verzilveren voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer.

Omkleuring
Piet-Hein Bogaers van Vollenhoven in Tilburg en verantwoordelijk voor AVIA kijkt vooruit naar de omkleuring aan de Buitenvest: “De verandering van kleur en naam neemt zo’n twee weken in beslag.”

Een aspect wil hij nog wel aantippen: “Het tankstation biedt 24/7 ruime tankplekken voor personenwagens. Zowel voor Diesel, Euro 95 E10, Super 98 Ongelood.”

Bemand tankstation
Vollenhoven heeft in Bergen op Zoom ook een bemand tankstation aan de Abraham de Haanstraat 15. Ook dat krijgt (juli 2023) de AVIA-uitstraling uiteraard met behoud van de vertrouwde gezichten, de bestaande service en het gemoedelijke karakter. Ook daar doet het ViaAVIA-spaarprogramma zijn intrede evenals in de om te kleuren stations in Hoogerheide en Kloetinge.

Tankstation De Meeuw - Buitenvest 44 in Bergen op Zoom



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief