Afbeelding
Foto: Micky Lint

Brand Parkies sluit morgen de reeks concerten op het Wilhelminaveld af

Door: Hanneke Marcelis Cultuur

BERGEN OP ZOOM - Het is voor veel Bergenaren vaste prik: In de zomer op donderdagavond genieten van muziek in het park. Morgen sluit Brand Parkies de reeks zomerconcerten af. The Deputees staan dan op het podium.

Na zes weken zit Brand Parkies erop. Morgen vindt de laatste van zes avonden muziek in het park plaats. De reeks begon in Bergen op Zoom dit jaar op 13 juli, en sluit dus af op 17 augustus. Als afsluiter staan The Deputees op het podium. De avond begint om 19.00 uur. 

De reeks concerten van Parkies (eerder bekend als Palm Parkies) vindt iedere week plaats in Bergen op Zoom, Dordrecht, Breda en Roosendaal. In iedere stad is er één vaste avond in de week waarop Parkies neerstrijkt. In Bergen op Zoom is dat donderdag. 

Parkies heeft dit jaar niet veel geluk gehad met het weer. Met name aan het einde van juli regende het veel, en was van zwoele zomeravonden geen sprake. Er is zelfs één editie afgelast. Deze afsluitende week heeft Parkies meer geluk. De temperaturen liggen deze week rond de 25 graden verwachten, waardoor Parkies de reeks concerten zomers kan afsluiten.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief