Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie houdt spookvoertuig staande en vindt drugs in verborgen ruimte

Door: Charlotte Sijbers Politie

BERGEN OP ZOOM / HOOGERHEIDE - Agenten van team Verkeer hielden vrijdagavond 17 februari 2023 een 30-jarige man uit Albanië aan op verdenking van het vervoeren van drugs. In een verborgen ruimte in de auto waarin de man reed vonden zij harddrugs. Ook bleek hij te rijden in een spookvoertuig. 

De automobilist trok vrijdagavond rond 20.45 uur op de A4 ter hoogte van Bergen op Zoom de aandacht van de politieagenten door zijn rijgedrag. De agenten besloten de auto en de bestuurder te controleren en gaven hem een volgteken. De controle vond plaats op de carpoolplaats aan de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide.

Spookvoertuig

In de auto zat een 30-jarige man uit Albanië. Hij bleek in het bezit te zijn van een ongeldig kentekenbewijs. De auto is daardoor een zogenaamd spookvoertuig. Dat is een voertuig zonder geldige tenaamstelling en/of geldig kentekenbewijs. De politiemensen namen de auto daarom in beslag. Nadat ze met toestemming van de bestuurder de auto doorzochten, troffen de agenten bovendien een verborgen ruimte aan met daarin harddrugs. De bestuurder is daarna aangehouden en naar een politiebureau gebracht. De auto waarin hij reed is voor verder onderzoek ook naar een politiebureau gebracht.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief